Együtt mindig könnyebb: Gyönyörű többgenerációs házakat mutatunk

Ingatlantájoló.hu 2019.11.08 14:16:41

Ugye mondanunk sem kell, hogy a mai ingatlanárak mellett két vagy több generáció számára sokkal könnyebb lehet egy többgenerációs házba költözni, arról már nem is beszélve, hogy ez nemcsak anyagilag jelent könnyebbséget, de a különböző generációk gyakorlatilag mindenben segíthetik egymást.


 

Az együttélés természetesen számtalan konfliktus forrása lehet, ezért a béke érdekében érdemes olyan többgenerációs házat keresni, ahol nemcsak elegendő mennyiségű szoba, de lehetőség szerint önálló konyhával és fürdőszobával, szerencsésebb esetben még önálló bejárattal is rendelkező különálló lakrészek vannak. Mai cikkünkben ilyen házak közül válogattunk az Ingatlantájoló kínálatából.

Otthonos kétgenerációs ház Szigetbecsén

A Csepel-sziget déli részén elhelyezkedő Szigetbecsén áll ez a 106 nm-es családi ház, melyet 2009-ben szépen felújítottak és két lakásossá alakítottak. A kisebbik lakás amerikai konyhás nappalival, hálószobával és fürdőszobával rendelkezik. A nagyobbik lakás szintén egy hálószobás, de itt a konyha-étkező és a nappali két külön helyiséget alkot, így könnyen két hálószobássá alakítható. Az ingatlan 2018-ban új, hőszigetelt nyílászárókat is kapott.

Még több képért kattintson a fotóra!

Újszerű otthon Hegyeshalmon

Szintén két különálló lakással rendelkezik ez a hegyeshalmi családi ház, melyet 2011-ben építettek. Itt a földszinti kisebbik lakás egy kis garzon egy szobával, főzőfülkével és fürdőszobával, míg a nagyobbik, kétszintes lakásban amerikai konyhás nappali, 3 hálószoba és egy fürdőszoba található.

Még több képért kattintson a fotóra!

Három generáció számára is kényelmes otthon Egerben

3 szinten, 3 különálló lakással rendelkezik ez a többgenerációs, 2011-ben kompletten felújított családi ház Egerben. A három különálló lakás mindegyike 2-3 szobás, így kényelmes életteret nyújt akár több személy számára is. A földszinti lakás különálló konyhával és 3 szobával, az emeleti lakás tágas, kandallós nappali-étkezővel, konyhával és 2 hálószobával, a tetőtéri lakás amerikai konyhás nappalival és 2 hálóval rendelkezik.

Az emeleti és a tetőtéri lakásba kis pihenőgalériákból lehet belépni, a tetőtéri pihenőgalériából nyílik egy tároló, ami természetes megvilágítást kapott, így dolgozószobának is használható, megnövelve ezzel a tetőtéri lakás alapterületét.

Még több képért kattintson a fotóra!

Kétgenerációs átalakításra előkészített álomház Budakeszin

Már a konyhai kiállások is megvannak a tetőtéri lakrészben, így könnyen kétgenerációssá alakítható ez a panorámás családi ház Budakeszi és a XII. kerület határán. A háromszintes családi ház földszintjén amerikai konyhás nappali és egy háló, az első emeleten - mely az utcaszintről nyílik – két háló és garázs található. A külön lakássá alakítható tetőtér nappali + 2 hálóval rendelkezik.

Még több képért kattintson a fotóra!

Teljes berendezéssel Kispesten

Kispest kertvárosában áll ez a kétszintes, kétgenerációs családi ház, mely két külön lakásként, vagy egybenyitva is használható. Az alsó szinten hatalmas nappali, szintén tágas étkező-konyha, egy hálószoba, szaunás fürdőszoba és egy mosókonyhaként és edzőteremként használható helyiség, a felső szinten amerikai konyhás nappali, 3 hálószoba, fürdőszoba és tágas terasz található. Mindkét lakrész kívülről és belülről is megközelíthető, a kertben fűthető medence és kerti grill kapott helyet, az ár a teljes berendezést tartalmazza.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások